طراحی سیستم مدیریت محتوا

سایت دینامیک از آن جا نیاز به پنل سایت دارد که باید یک دیتابیس وجود داشته باشد که اطلاعات از آن فراخوانی شود. دیتابیس منبعی از اطلاعات است که محتوای سایت شما را تشکیل می دهد. به جای ویرایش سایت استاتیک که کاری بس دشوار است می توان با یک نرم افزار به دیتابیس مطلب افزود که مدیریت سایت را در حد داشتن یک وبلاگ آسان می کند. به این نرم افزارها سی ام اس (Content Management System) یا سیستم مدیریت محتوا می گویند.
سی ام اس ها به مدیر سایت اجازه می دهند که بدون دانستن زبان برنامه نویسی سایت خود را مدیریت کند. سی ام اس ها را به دو بخش سایت ساز و وبلاگ ساز تقسیم می کنند. سی ام اس های سایت ساز برای ساختن سایت های تجاری، خرید آنلاین و … استفاده و سی ام اس های وبلاگ ساز برای ساختن سایت های دانلود، سایت های آهنگ و به طور کلی سایت هایی که برای بازدید کننده مطلب دارند ( نه خدمات ) استفاده می شوند.
از معروف ترین سی ام اس های سایت ساز می توان به جوملا (Joomla) و دروپال (Drupal) و از معروف ترین سی ام اس های وبلاگ ساز می توان وردپرس(WordPress) و دیتالایف انجین (Datalife Engine) را نام برد.

سی ام اس های وبلاگ ساز برای هر دو منظور استفاده می شوند و به دلیل فراگیر بودن ، مدام در حال تغییر و تحول اند. امروزه بیش تر از ۱۰ درصد از مدیران سایت ها در سراسر دنیا از وبلاگ ساز وردپرس استفاده می کنند. از سایت های ایرانی که از وردپرس استفاده می کنند می توان نودهشتیا، فارس کیدذ و دانلودها را نام برد.
در واقع می توان این مثال را زد : پنل سایت مثل یک دفتر نقاشی است که در آن نمی توان به درستی نوشت! ولی اگر بتوان آن را خط کشی کرد می توان خیلی آسان تر در آن به نوشتن پرداخت. سیستم مدیریت محتوا دقیقاً ظاهری شبیه به وبلاگ دارد. سایت پویا دو قسمت دارد که همانند وبلاگ است:
  • فوراند (forend) : بخشی که بازدید کننده ی سایت شما می تواند آن را مشاهده کند.
  • بک اند (backend) : بخشی که تنها مدیر یا مدیران سایت می توانند با وارد کردن رمز به آن دسترسی پیدا کنند. در بک اند سایت می توان مطلب اضافه کرد، قالب سایت را تغییر داد، چیدمان سایت را عوض کرد و به طور کلی سایت را مدیریت کرد.
سی ام اس نباید با اسکریپت (script) اشتباه گرفته شود. اسکریپت نیز نرم افزاری تحت وب برای سایت های اینترنتی می باشد اما تفاوت آن با سی ام اس در کاربرد آن هاست. سی ام اس تنها به سیستم های ارائه ی مطلب گفته می شود در صورتی که اسکریپت ها فراتر از سی ام اس ها هستند.
برای مثال آپلود سنترها ، سرویس نمایش وضعیت یک نفر در یاهو، فال های حافظ، آزمون های آنلاین، اعلام نمرات درسی و … نمونه هایی از اسکریپت می باشند.
سی ام اس ها زیر مجموعه ای از اسکریپت ها هستند.
یکی از اسکریپت های ایجاد شبکه ی اجتماعی ، شیرترانیکس (sharetronix) می باشد. سایت فیس نما با این اسکریپت ساخته شده است.
شرکت نوپرداز با بهره بردن از تیمی مجرب و حرفه ای آماده ارائه خدمات طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت و سئو با بهترین کیفیت به شما عزیزان می باشد.
استفاده از ابزار های روز دنیا در زمینه طراحی وب سایت و فروشگاه های اینترنتی و نیز به کار گیری اصول درست طراحی سایت و پیاده سازی پروژه در زمان معین شده از مشخصه های شرکت نوپرداز می باشد.
شرکت نوپرداز خدمات خود را با کیفیتی مناسب به مشتریان خود ارائه می دهد، طراحی و طرح خوب از یک ایده خوب و با برنامه شروع خواهد شد، که در تمام مراحل (مشاوره، تحقیق و آنالایز، طراحی، توسعه و اجرا، بهینه سازی موتور جستجو، تبلیغات، شبکه های اجتماعی، ایمیل های تبلیغاتی، میزبانی وب، پشتیبانی) در کنار شما خواهیم بود.

Comments

Popular posts from this blog

استان قم و نام های محله هایش

اهداف و کاربرد های شبکه

طراحی سایت فروشگاه مبل و دکوراسیون